Verzenden en bezorgen

Bezorging proefdruk

De proefdruk wordt verzonden door het postbedrijf Cycloon en kan je binnen een week in huis verwachten. Het past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Bezorging geboortekaartjes

De pakketten met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL, je ontvangt een Track & Trace code per mail.

 

Levertijden NL en BE

Full color: 1-2 werkdagen
Foliedruk: 1-3 werkdagen
Vrije vorm: 1-3 werkdagen

 

Je bestelling ophalen

Woon je in de buurt van Wezep (gld) dan kan je de kaarten ook bij ons komen ophalen! Neem hiervoor wel altijd even contact met ons op, dan zorgen wij dat de kaarten/enveloppen en eventuele andere accessoires voor je klaar liggen. LET OP: De raamborden, tuinborden, vlaggen, raamstickers en kraambezoekboeken worden niet in onze eigen drukkerij gedrukt en kunnen hierdoor niet worden opgehaald.

 

Bezorging raamborden, tuinborden en vlaggen

De levertijden van de raamborden, tuinborden, raamstickers en vlaggen zijn 3-5 werkdagen, je ontvangt een track and trace code in je mail.
 

Levertijden andere landen

De levertijd naar andere landen verschilt per land. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Feestdagen

LET OP! Tijdens feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

 

Klachten over bezorging

Heb je klachten over de bezorging? Dan kun je het beste contact opnemen met de desbetreffende pakketdienst. Wij hebben helaas geen grip meer over je pakketje zodra het bij ons de deur uit gaat.