Wij berekenen de prijzen aan de hand van staffels en bieden hierbij een stapelkorting. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuksprijs als je grotere aantallen besteld. We hanteren deze staffelkorting op de volgende aantallen: 20 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken met de prijscalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje de totaalprijs.

Proefdruk

Voor je eerste proefdruk, zonder folie, betaal je €1,-. Voor een eerste proefdruk met folie betaal je €2,50. Je ontvangt voor dit bedrag het kaartje afgedrukt thuis op de door jou gekozen papiersoort met een bijbehorend proefpakketje. In dit pakketje vind je diverse samples van papiersoorten en druktechnieken. Bij een eerste drukproef betaal je geen verzendkosten, bij een tweede en elke volgende proefdruk bestelling zijn de verzendkosten €2,50 (buiten Nederland €5) en betaal je de losse kaartprijs voor de drukproef.

Enveloppen

Kleur envelop

Formaat

Per stuk

Witte enveloppen

Alle formaten

€ 0,15

Kraft enveloppen

Alle formaten

€ 0,30

Bestel enveloppen >>


Sluitzegels

Soorten sluitzegel

Prijs

Sluitzegel met eigen opdruk 
(4cm diameter)

Vanaf € 15,-

Sluitzegel met eigen opdruk

(6cm diameter)

Vanaf € 15,-

Sluitzegel voorgedrukt

Per 10 stuks € 1,50

Bestel sluitzegels >>


Verzendkosten

Bij een bestelling van kaarten of enveloppen betaal je binnen Nederland €6,95. Voor België en Duitsland betaal je € 13,- aan verzendkosten.