De gezichten achter Het Uilennestje Geboortekaartjes

Wie zijn wij?

Het Uilennestje is in 2010 gestart door twee creatieve zussen, Leonie en Larissa. Beide zussen hadden de opleiding tot grafisch vormgever afgerond en samen begonnen ze daarna met het ontwerpen van geboortekaartjes.

Inmiddels is hun nestje gegroeid met nóg een zus erbij! Lisanne doet de marketing en communicatie. Samen zijn ze een super team! Wij hebben een uitgebreide collectie geboortekaartjes voor jullie ontworpen, voor ieder wat wils. Je kan jouw favoriete geboortekaartje eenvoudig naar jouw wens aanpassen in onze editor. Heb je specifieke wensen of hulp nodig bij het ontwerpen van jouw kaartje? Neem dan gerust contact met ons op, één van onze ontwerpers helpt je graag bij het ontwerpen van jouw kaartje.

Dat is ook waar wij voor staan, persoonlijk contact, unieke ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit drukwerk. Doordat wij gevestigd zijn in de drukkerij kunnen wij snel schakelen en hebben wij goed zicht op het eindproduct. Alles om het perfecte geboortekaartje te maken voor jouw kleintje!

Liefs,

Team Het Uilennestje