Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

 

Retourneren van maatwerk

De meeste artikelen bij Het Uilennestje zijn maatwerk, elk besteld kaartje, raambord, vlag of poster wordt speciaal voor jou gedrukt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op deze artikelen.

 

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn jouw eigen verantwoordelijkheid. De teksten die jij op de kaart hebt geplaatst, de juistheid van informatie op de kaart en de foto of het beeldmateriaal dat jij zelf hebt geupload vallen onder de eigen verantwoordelijkheid. Hier is Het Uilennestje niet voor verantwoordelijk.

 

Retourneren van standaard producten

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons schriftelijk of via de mail op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Het Uilennestje geretourneerd worden.

Dit geldt alleen voor producten waarbij geen maatwerk is geleverd, zoals (niet bedrukte) enveloppen, de standaard stickers en andere standaard accessoires.