De mooiste geboortekaartjes voor een tweeling

Twee kleine kindjes, zo bijzonder! Dat verdient ook een bijzonder geboortekaartje. We laten je graag de geboortekaartjes mogelijkheden zien voor een tweeling.

 

Tweeluik
Onze absolute besteller voor een tweeling zijn de tweeluik kaartjes. Bij deze geboortekaarten zit de snijlijn in het midden. Hierdoor hebben beide kindjes een eigen kant van de kaart. Ook aan de binnenkant heeft elk kindje zijn eigen kant met zijn/haar geboortegegeven. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van tweeluik kaarten. Op onze site vind je een groot assortiment tweeluik kaarten. En het leuke is, elk kaartje kan je volledig naar eigen wens aanpassen in onze editor.

Twee losse kaarten
Wil je liever dat elk kindje volledig zijn eigen geboortekaartje heeft? Kies dan voor een ‘rechthoek set’. Deze twee kaarten kan je zo opmaken, dat als je ze naast elkaar legt, ze één geheel vormen. Zoals de kaarten met de boom hieronder. Dan is het kaartje net als de tweeling zelf, ieder kindje uniek maar toch samen één.

Rechthoek, vierkant of panorama
Wil je liever een eenvoudig geboortekaartje, dan kies je voor een ‘normaal’ geboortekaartje waar je beide kindjes op zet. Bijvoorbeeld een stoere panorama kaart waar de namen vanaf knallen in folie. Of een rechthoekige kaart met de namen onder elkaar en een leuke afbeelding er onder.

Ieder geboortekaartje op onze site is volledig naar wens aan te passen. Heb je specifieke wensen die niet on onze editor staan? Neem dan contact met ons op, er is heel veel mogelijk en we denken graag met je mee.

 

Geboorte borden voor tweelingen
Op onze site vind je ook een groot assortiment met raamborden, tuinborden en geboortevlaggen voor tweelingen. Maak bijvoorbeeld een gaaf geboorte tuinbord voor een tweeling in de stijl van het geboortekaartje!