Vereeuwig je geboortekaartje bij Hip&Mama Box

Vereeuwig je geboortekaartje bij Hip&Mama Box

Hoera, jullie kindje is geboren en je hebt zojuist de geboortekaartjes via Het Uilennestje verstuurd. Je hebt deze kaartjes natuurlijk met veel zorg en gevoel uitgezocht. Dit kaartje kondigt de komst van jullie wondertje aan en weerspiegelt jullie persoonlijkheid en blijdschap. Het is dan ook niet gek als je trots bent op het resultaat. Maar jullie geboortekaartje kan zoveel meer zijn dan alleen een bekendmaking.

 

Het geboortekaartje op een memorybox

Een super leuk idee is om een houten memorybox te vullen met alle herinneringen en mijlpalen aan de baby- en kindertijd van jullie kindje. Hip&Mama Box is al jaren dé kraamcadeau specialist van Nederland en België en is gespecialiseerd in gepersonaliseerde cadeaus voor mama, papa, oma, opa en baby. Bij Hip&Mama Box kun je een memorybox laten voorzien van jullie geboortekaartje. Zelfs als je het ontwerp zelf hebt gemaakt kun je deze laten vastleggen op het hout. De memoryboxen zijn één van hun populairste producten en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar zodat er altijd 1 past bij jouw wens en portemonnee.

 

Een invul- of fotoboek met het geboortekaartje

Veel ouders plakken het geboortekaartje in het foto- of invulboek van hun kindje. Maar het is natuurlijk veel leuker als je de mijlpalen van je baby'tje kunt vastleggen in een invulboek met de foto of het geboortekaartje van je kindje op de voorkant. Dat maakt het nog persoonlijker en makkelijker uit elkaar te houden wanneer je meerdere kindjes mag krijgen.

Wees niet bang dat de uitlijning of afmeting van het oorspronkelijke kaartje niet overeenkomt met de afmetingen van de memorybox of het boek. Hip&Mama Box zal er altijd voor zorgen dat het geboortekaartje mooi uitkomt op het gekozen product.

 

Geboorte- en felicitatie kaartjes bewaren

Het verzamelen van herinneringen en mijlpalen begint vaak nog vóórdat jullie kindje is geboren. Denk bijvoorbeeld aan je eerste echofoto’s of de zwangerschapsaankondiging. Maar vooral direct na de geboorte stapelen de mijlpalen en herinneringen zich in rap tempo op. Aan het eind van je kraamtijd zal je waarschijnlijk de geboorte- en felicitatiekaartjes willen opruimen. Veel ouders bewaren deze om er later nog eens op terug te kunnen kijken. Met de geboortekaartjes bewaarbundels van Hip&Mama Box kan je de kaartjes bundelen en bewaren. De bewaarbundel is te personaliseren met de naam van je kindje en is verkrijgbaar in talloze designs.

Heb je meer dan 40 kaartjes ontvangen? Dan is het houten kistje een mooi alternatief. Dit kistje is speciaal gemaakt om tot 60 kaartjes zorgvuldig te bewaren en te beschermen tegen de elementen van tijd. Zo zullen de geboortekaartjes nog jaren na dato een plezier zijn om terug te kijken en te lezen. Nu voor jullie en straks ook voor jullie kindje zelf.

 

Pracht cadeau voor jezelf óf voor een ander

Deze producten zijn natuurlijk een mooi cadeau aan jezelf maar zijn ook stuk voor stuk een super origineel en duurzaam kraamcadeau! Ben je niet in het bezit van een mooie foto of het drukwerk bestand van het geboortekaartje? Kies dan tussen 1 van de populaire designs in de webshop van Hip&Mama Box. Altijd een kleur of thema dat past bij de babykamer. Laat die avonturen samen maar beginnen!

 

Het Uilennestje en Hip&Mama Box

Sinds 2023 heeft Het Uilennestje een samenwerking met Hip&Mama Box omtrent ‘Het kuikentje van de maand’. Elke maand geven wij een prachtig cadeaupakket twv € 155,- weg via onze winactie op Instagram. Benieuwd hoe jij mee kunt doen? Ga naar onze actiepagina en doe mee!